Over mij

Oorspronkelijk werkzaam als pedagoog, gevolgd door een periode rond gezin en studie, heb ik mij op latere leeftijd toegelegd op een meer holistische benadering van het menselijk welbevinden. Daarbij staat het bewust 'aangeraakt' en 'geraakt' worden centraal. 

Mijn opleiding heb ik genoten bij Leffelaar Opleidingen in Amsterdam, aangevuld met een Triggerpointcoach-opleiding bij Rob Beenker en Bonne Eigenhuis en diverse Medical Taping Concept- cursussen bij Josya Sijmonsma. 

Al enige tijd beoefende ik het massage-vak freelance en als vrijwilliger bij sportverenigingen, maar sinds 2003 heb ik een eigen praktijk. Daarin behandel ik cliënten puur ter ontspanning, ter voorbereiding op of als nabehandeling van sportprestaties en trainingen, maar ook ter voorkoming van klachten van lichamelijke of psycho-somatische aard of van sportblessures. 

Daarbij maak ik gebruik van diverse massagetechnieken, waaronder behalve sport- en ontspanningsmassage ook voetreflexzone massage, bindweefselmassage, manuele lymfedrainage en Triggerpoint-therapie, aangevuld met Medical Taping. Recent maak ik in de behandelingen ook gebruik van het Fascia-distorsie-model en is voeding een aandachtspunt bij veel van mijn behandelingen. Dit laatste varieert van intoleranties tot overgewicht en gewichtsbeheersing is daardoor tegenwoordig ook een mogelijke reden om een afspraak te maken.

Tenslotte werk ik met sporters, die ik begeleid op weg naar zo optimaal mogelijke, verantwoorde prestaties. Daarbij heeft naast de verzorging van het lichaam door massage, ook voeding, inspanning en rust én mentale training, de aandacht.Mijn voorkeur gaat uit naar niet-contact sporten als atletiek, zwemmen, tennis, volleybal e.d. 

Meer informatie over de behandelingen vindt U onder de rubriek 'MASSAGEVORMEN'.Een afspraak voor een behandeling kunt U telefonisch, via sms of Whatsapp maken op 06-10063991.

Graag tot spoedig ziens bij MASSAGE CENTRUM KENNEMERLAND , 

Marianne Boelhouwer
Massage Centrum Kennemerland
Valckenhoeflaan 11 - 2071 RR Santpoort-Noord
Tel: 06-10063991