Bindweefselmassage

Dit is een massagevorm die begin 1900 is ontwikkeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van reflexzones.Door op een zeer speciale manier het bindweefsel te prikkelen, kan er een regulering van organen tot stand komen. Zo kan men via de huid invloed uitoefenen op bijvoorbeeld het functioneren van maag en darmen, maar ook op de circulatie in armen en benen. Het effect van de originele bindweefseltechniek werkt zeer diep door. 

Bindweefselmassage kan zowel toegepast worden bij acute klachten, als bij klachten van meer chronische aard. Zo kunnen goede resultaten optreden bij diverse darmstoornissen, migraine, huiduitslag, onrustige benen, kramp in de benen, koude voeten e.d. 

Voorafgaand aan een behandeling vindt eerst een uitgebreid onderzoek plaats dat ongeveer een uur in beslag neemt. Afhankelijk van de bevindingen wordt een behandelplan opgesteld. De eerste behandelingen vinden met korte tussenpozes plaats. Bij verbetering van de klacht wordt de behandeling steeds minder frequent uitgevoerd tot de klacht verdwenen is. Dan is een eventuele onderhoudsbehandeling mogelijk. 
Massage Centrum Kennemerland
Valckenhoeflaan 11 - 2071 RR Santpoort-Noord
Tel: 06-10063991