Massage voor bedrijven en instellingen

Ik bied diverse massagevormen aan welke geschikt zijn voor bedrijfsmassages. Hieronder vindt u meer informatie over de meest gebruikte massagevormen.
 

STOELMASSAGE 

Heeft U er wel eens over nagedacht, wat de voordelen voor U en Uw werknemers kunnen zijn van stoelmassage? In het kort zijn dat: 

* De masseur komt naar U toe 
* Men kan de kleding aanhouden 
* De massage duurt slechts 20 tot 25 minuten
* Het helpt stress te verminderen
* Het geeft energie en verhoogt daarmee de productiviteit
* Het verbetert de concentratie
* Het helpt spanningen los te laten
* Het helpt ziekteverzuim tegen te gaan
* Het kan RSI voorkomen

Meer informatie treft U aan op de pagina 'STOELMASSAGE' en in een speciale folder, die ik U op verzoek toestuur. 

Als U geïnteresseerd bent, maak ik graag een afspraak om met U van gedachten te wisselen over een voor Uw bedrijf passend behandelplan, op basis waarvan U vrijblijvend een offerte ontvangt. 

tel.: 06-10063991 of stuur e-mail nu 

 

MASSAGE OP LOCATIE 

Vooral bij bedrijven en instellingen waar fysiek veel van het personeel gevraagd wordt, kan massage een zinvolle bijdrage leveren aan zowel de arbeidssatisfactie als het lichamelijk welbevinden van de werknemers. Het is gebleken dat massage hierdoor een wezenlijke rol speelt bij het terugdringen van het ziekteverzuim en op langere termijn arbeidsongeschiktheid kan voorkomen. 

De kosten van deze, veelal in project- of freelance-contractvorm aangeboden massages, kunnen grotendeels onder de Arbo-kosten van een bedrijf of instelling worden geboekt en verdienen zich uiteindelijk door het verminderde ziekteverzuim ruimschoots terug. 

Vorm, uitvoering en frequentie van de massages worden in nauw overleg met U, aan de specifieke situatie in Uw instelling of bedrijf aangepast.Graag maak ik een afspraak om een en ander nader met U te bespreken, op basis waarvan U vrijblijvend een behandelplan en offerte ontvangt. 

tel.: 023-538 81 74 of stuur e-mail nu 
Massage Centrum Kennemerland
Valckenhoeflaan 11 - 2071 RR Santpoort-Noord
Tel: 06-10063991